• Ürün Kodu: 30763
  • Stok: Tükendi :(

Miniapple Yazlık Hasır Şapkalı Ayıcık Desenli Bebek Elbisesi - LİLA

184,90 159,90 ₺
beden Beden Tablosu
beden tablosu
Ürünler %100 Pamuk ve Antibakteriyeldir. Tüm alışverişlerde 3-6-9 ay taksit imkanı. Kapıda Ödeme İmkanı.

Kapıda ödeme Güvenli ödeme
ÜRÜN DETAY
S.S.S
Sitemiz  hangi internet tarayıcısıyla daha uyumlu çalışmaktadır?
Sitemiz tüm tarayıcılarla uyumludur. Fakat siteden tam verim alabilmek için kullandığınız tarayının güncel sürümde olmasına dikkat edilmelidir.
 
Hangi ödeme yöntemlerine izin veriyorsunuz?
Sitemiz ,kredi kartı, ve kapıda ödeme seçeneklerinden biri kullanılarak yapılabilir.Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro Kredi kartları geçerlidir.
 
 
Ödeme güvenli mi?
Evet, Sanal Pos aracılığı ile ödemeleri yaptığınız Sitemiz 256 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL güvenlik sertifikalarının en yüksek standartı olan Sertifikası kullanmaktadır..SSL gönderilen bilginin kesinlikle ve sadece doğru adreste deşifre edilebilmesini sağlar. Bilgi gönderilmeden önce otomatik olarak şifrelenir ve sadece doğru alıcı tarafından deşifre edilebilir. Her iki tarafta da doğrulama yapılarak işlemin ve bilginin gizliliği ve bütünlüğü korunur. Kredi kartı bilgileriniz yalnızca ödeme işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve kesinlikle veritabanında kayıtlı tutulmaz.

İade ve Hatalı Ürünler
Satın aldığım bir ürünü iade edebilir miyim?
Evet, ürününüzü en geç 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz.
Eğer üründe bir hata var ise lütfen öncelikle “ürün iade ve değişimi hakkından bizden bilgi alınız.
 
Hatalı ve hasarlı olmayan ürün iadelerinde İADE KARGO ÜCRETİ ALICI tarafından karşılanır ve havale masrafı müşteriden kesilir,Tarafımıza gönderilen ürün eksiksiz, hatasız ve orijinal ambalajında olması gerekmektedir.Aksi takdirde ürün iadesi kabul edilmez.
 

Ürün ambalajı hasarlı:
Arızalı, hatalı veya yanlış ürün gönderimlerinde bizi en geç 7 gün içerisinde bilgilendirmeniz gerekmektedir.7 gün içerisinde tarafımıza bildirilmeyen hatalı veya yanlış gönderimlerden Sitemiz sorumlu değildir. Belirtilen zaman içerisinde bizi uyardığınız takdirde meydana gelmiş olumsuzlukları en kısa sürede telafi etmek için elimizden geleni yapacağız

 
Kullanıcı adımı ve şifremi unuttum.
Kullanıcı Adımı & Şifremi Unuttum linkini tıklayınız. Bu link üye girişi butonuna tıkladığınızda karşınıza çıkacaktır. numaranızı veya e-posta adresinizi girin. Size kullanıcı adınız ve şifrenizi içeren SMS veya e-posta gönderilecektir.
YORUMLAR

Yorum Ekle

YUKARI